Máme tu zámek postavený
plný života
v něm jen k lásce jsi odsouzený
a nikde samota
společné Slunce vítání
a hebký dotek úst
splynutí duší v líbání
tam dokážeme "růst"...
V tvém pohledu se potápím
realita, či sen?
Procházka ve dvou po ráji
alejí...
no tak...
jdem?
:o))
Omlouvám se, lákalo mě trošku ti jí "přečarovat",
promiň mi to...
26.07.2006 19:32:00 | Cecilka
Ach jaj, Pretore, to je mi ale pošmúrná pesnička, čo ti našli včera rakovinu, bolestínku? Jinak, celkem ujde, jdu se zastřelit, z té básně hnusné...
28.06.2006 09:19:00 | Jarky