Marodím
Oči mám skleněné a slzí,
chřipka potvora se mě drží.
Vyháním jí všemožně z těla ven,
momentálně horkým Coldrexem.
Ještě dnes musím hýřit zdravím,
snad nikoho v okolí nenakazím.
Ve standardním pracovním procesu,
jistě bacily setřesu :-)
Komentáře (0)