Úchyl
Anotace: Pozor na Zlínský park...
Kdo to courá mezi keři?
Mužík s malým kukátkem.
Cosi slizkého tam drží
a kochá se děvčátkem.
Oh! Proboha! Pomoc! Úchyl!
Spaste čistou duši svou.
Paní našla, kam se ukryl.
Chrání holku zděšenou.
Dítě, rychle nastupovat!!
Kdo tě teďka očistí?!
Viděla jsi onanovat
úchyláka na listí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)