Mám tě rád
Anotace: Tuto báseň jsem složila pro svého kamaráda, kterému jsem slíbila že ho sežeru, ale za podmínky, že si vypere ponožky:)
Neboj, natolik tě rád mám,
že kvůli tobě ponožky posbírám.
Naházím je do pračky
a vožeru se na sračky.
Když k tobě přijedu,
hodím růži k tobě.
Budu v tvých očích za nezbedu,
ale předejdu velké zlobě.
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)