Anotace: nooo. zanevřela jsem na lásku a omšelá témata. tudíž se snažím zkazit co se dá.. proto tahle šílená směsice nesmyslných slov... pevné nervy!
No je fakt, že o drátcích a kyberprostoru fakt moc lidí nepíše, ale i když je to zajímavé, mě se to nijak nedotklo. A na lásku nezanevírej, jde o ní psát i krásně a bez klišé, jen to chce trochu originality.
27.07.2006 18:55:00 | Epona
Projel jsem v rychlosti Tvá dílka, toto je nejlepší. Originalita :-)) Sláva. Doporučuji.
Má nápad, je lehká, prostě dobré. Ale neusnout na vavřínech...
27.07.2006 17:52:00 | jarynbacin