Ožrala
Anotace: Alkohol je metla lidstva, ale zametat se musí...
Lup tam s ní!
Ať se motám.
Skloním se
ke svým botám..
Ještě jednu,
druhá noho!
Napadávám
trochu vpravo.
Velká mlha -
nezaostřím.
Opírám se,
(aspoň myslím).
Tak ta píše!
Zakřičme si!
Netrefím dom-
přespím v lesi.
Těžká víčka,
vyschlá flaška.
To byla noc!
Strašná fraška...
Komentáře (1)
Komentujících (1)