Anotace: nevítaná návštěwa
a velcí se vysajou vysavačem, jenom tak se dá docílit toho, že zítra budou zase na stejném místě...to mám, přísahám, jen jednou vyzkoušený:)...od té doby si myslím, že maj nadpřirozenou moc:o)...Tvoje básnička se mi líbí, na mě působí svěže a rytmicky, jediné co mi nešlo přes oko, byl ve druhé sloce ten absolutní rým i když...používal ho i Jára Cimrmanů, tak co:)
01.08.2006 21:43:00 | šestka