Není muška jako muška,
tvrdí hejkal veršový,
ale není pro ně fuška,
než si něco uloví...
zlato už snad není v módě,
či se dary nenosí?
krev že teče k lidské škodě?
nebo rány od vosy?
Nevěř... pořád někde lítá
zlato, co tě obdaří...
(jen dej pozor u rybníka,
tam zas štípaj komáři... ;o))
22.09.2006 18:02:00 | Cecilka
"Vhodně zvolená tečka a ze státníka je selka" říkal kdysi Jan Werich, tak se snaž, muško :-)
18.09.2006 15:42:00 | G.P.
Píšeš tam u mě o tomto dílku. Čtu to znovu a je to fakt dobrý. Přeci i mírně odlehčené jsou třeba.
11.08.2006 20:26:00 | weitinger
Není muška jako muška,
říká starý netopýr
o kterém se v lese šušká
a tvrdí to i mourý výr,
nedávno že dobrou radu,
čemuž bych se nedivil,
si přines z Drakulova hradu
Muškám zrušil právo stanné,
neb zlaté mušky vyměnil
- za ovády krví nasosané...
J.C.s
10.08.2006 13:09:00 | j.c.