Barvy
Anotace: ...jsem se teda vybarvila, ale je to fakt o mě hihi
Rudé vlasy nad mou tváří,
modrá z očí krásně září.
Černou na řasách já mám,
bílou v ústech schovávám.
Hnědou kůži po sluníčku,
zelenou pak na svém tričku.
Šedou se pyšní kůra mozková,
zlatá, milá, vážně jsem taková.
Komentáře (0)