pracovní
Když se v práci nedaří
tak si zajdu k lékaři.
Napíše mi neschopenku,
pak jsem šťastný že jsem venku
z té ošklivé fabriky
kde mají plán veliký.
Už nemusím míti strach
že mi zase strhnou plat,
že jsem normu nezvládl
a teď se doma natáhnu.
Pozvu si sem pěknou ženskou
a s ní si tu v klidu počkám
až mi pošlou nemocenskou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)