První patro po schodech
Anotace: průšvih, když nejezdí výtah... (již jsem zde jednou publikoval, avšak po vynulování hodnocení upadlo do zapomnění...)
První patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí?
to je zákon schválnosti!
Druhé patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí??
to je ale pech!
Sedmé patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí???
to je zákon schválnosti!
Desáté patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí????
to je ale pech!
Jedenácté patro po schodech vycházím a lapám dech
proč ten výtah nejezdí?????
Sláva, už jsem na střeše
že to tady ale fouká
k okraji se blížím tiše
každý na mě dole kouká
Déle už to nevydržím
teď to musím udělat!
Plivám dolů, rychle běžím
pryč a začínám se smát.
Komentáře (3)
Komentujících (3)