Satori
Za doly, za hory
jdu hledat satori;
jestli ji najdu,
psychicky zajdu.
Duše se rozplyne
v nicotě nevinné;
budu mít svátek
v úterý, v pátek.
Zhrzené toužení
v nihil se promění;
vody ni chleba
nebude třeba.
Za doly, za hory
jdu hledat bačkory;
jestli je minu,
požiji blínu.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)