Antihaiku
Anotace: Haiku naruby, vedené do krajnosti, úsměv přináší.
K večeři houby
do lesa sbírat šel jsem;
žádné nebyly.
V zeleném hájku
rozehříval jsem pájku;
přepálila se.
Reaktor štěpí
obohacený uran;
hořký pelyněk.
Šeříku vůně
pepřená z nafty dýmem
migrénu budí.
Dlažební kostka
prosvištěla výkladem;
ti anarchisti!
Komentáře (1)
Komentujících (1)