Morbid
Anotace: hříčka napadajících rýmů do malinko morbidního děje :o)
Morbid
Hošku
trošku
Božku skop,
nebo
s tebó
ucpu hrob.
Hošek
trošek
Božku skop,
s obóma
jsem
ucpal hrob!
Božka ale přežila,
ve hrobě se vzbudila.
Vedle sebe měla hoška,
zbyla ho však jenom troška.
Hlavu měl jen na vlásku,
bez rukou a ocásku
tam leží vedle Boženky,
zvracejíce na oddělky
z hoškovyho těla!
… co víc bys holka chtěla?
Komentáře (0)