Poklady světa
Poklady světa
Každá holka svůj poklad má,
pro toho právého jej schovává.
Některá však poklad nese
do té doby než ukáže se,
že je pro kluky bezcenná.
Neztrácej však svojí šanci,
vždyť všichni kluci jsou jen kanci
co brázdí všechny uličky,
hledajíc nové samičky!
Komentáře (0)