Rozlučková
Anotace: Taková porozchodová vytočená :o)
Nedal jsi mi šanci
Říct ti ani sbohem
Prý jsem tě dost nechtěla
Hrdost nesu v ranci
A za nejbližším rohem
sesypu se docela
Jste všichni stejní kanci
Proberu to s Bohem
Asi jsem fakt příšera
Fernet vyzvu k tanci
Pak fláknu sebou o zem
Nechci myslet na včera
…Zvečera
…Za šera
…Mizera!
Komentáře (3)
Komentujících (3)