Pozvání do mého srdce
Anotace: ...račte vstoupit. (Anatomický atlas s sebou!)
Pane, okouzlil mě Váš šarm a osobnost,
proto zván jste do mého srdce jako host.
Nejdříve si však v předsíni zujte sandále,
ráda si své srdce uchovám čisté i nadále.
Pak už beze všeho smíte vstoupit do další síně,
kde bije místo hodin sinusový uzlík pilně.
Místo dveří chlopně, místo pantů brdečkové svaly,
zajímá mě velice, jakpak cítíte se tady...
Pane, přiznávám, že se mi tuze líbíte,
chci se zeptat, kde právě nyní bydlíte,
dneska jsem se probudila v dobré náladě,
chci Vám pronajmout ten 3+1 v zahradě,
kde namísto břečťanu a vinné révy,
plazí se po stěnách věnčité cévy,
kde kmeny tepen a žil vytváří podivný prales,
kde je slyšet namísto ptáků srdeční šelest...
Pane, měla bych o Vás vážný zájem,
a budete-li včas platit za pronájem... :-)
Přečteno 678x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (8)
Komentujících (7)