...a proto je to EXpřítel. Máš recht, najdi si někoho se smyslem pro humor :O)
18.09.2006 11:23:00 | Aglája
:-)) - a dík za Tvůj čas, který jsi věnovala prolézání mého starého "haraburdí" zde... A z toho úchyla co nuluje si nic nedělej, to je zdejší krajový zvyk :-) - Tím pádem nemůžeš ani nijak vážně brát procentuální hodnocení, důležitější jsou komentáře.
15.09.2006 15:51:00 | skaj