Racek (do)chechtavý
Anotace: Víkendová ptákovina :o)
Na topole podle skal
Chechtá racek ženě
Zač mě pánbu potrestal
Žrát ty blafy denně
Ke snídani housenky
Děsně škrábou v krku
K obědu na stravenky
Mravenci zpod smrku
Jiní racci, ty můj troubo
Nelítají nad mraky
Už ses chechtal příliš dlouho
Začni nosit
...Chechtáky
Komentáře (5)
Komentujících (5)