ZOO
Anotace: Jedna malá a nedokonalá protidepkovka. Co dodat?
Seděl pán v putice
a ač je to k nevíře,
nemohl vpomenout si,
co vedle u stolu,
večeří za zvíře.
Tak radši vyprávěl kumpánům u stolu,
jaká ta jeho je strašná slepice.
A ani si nevšiml,že za krkem sedí mu
nehezká, obrovská a chlupatá opice.
Komentáře (4)
Komentujících (4)