Při mojí momentálně hrozný náladě perfektní životabudič:) Co takhle darovat trochu toho talentu?:)
27.09.2006 20:57:00 | haWranka
To snad jsou lepší ty zuby a pudy, než bez zubů :-)))
Hele a co taková jen bavlněná, sportovní, bez kostic, výztuh...a nebo nakonec proč ne bez ;-)
21.09.2006 16:59:00 | no
Tak si kup obyč u Vietnamců-ramínka nějakou hodinu vydrží a když prasknou,tak dudy neohrozí zuby,maximálně ti udělaj modřiny na stehnech:-)
21.09.2006 10:41:00 | Cizinka