Anotace: No, báseň skoro s poselstvím(viz konec) Malé věnování pro j@newe, která se při mých básní usmívá a mě to dělá radost.
... no já se z toho picnu ... zase dobrý ...
.... a potom mám mít radost ze života ... :-)))
26.09.2006 19:07:00 | HarryHH
vole:)) no kdybych před chvílí nebyla na záchodě tak se nejen směju brečím ale taky počůrám, to je něco pro mě, tě přečtu na veterině a založíme tě do našeho školního almanachu to je vážně síla:)))) (a toho vola neber osobně, pakůň je taky hezkej:)
25.09.2006 17:56:00 | Jats
:-))) seš pakůň !!! no jsem tě chtěla pozvat, ale strejda odřekl, tak už se ani nesnažím...stejně nemáš spacák...a v těch trenýrkách bys zmrzl...ale autobus z Prahy bude vypraven ;-)))
25.09.2006 16:49:00 | no
Ty asi chceš, abych u toho smíchu i brečela – dojetím. A já mám vážně na krajíčku…. :-) Jak to mám teď objektivně okomentovat? … Je to samozřejmě senzační!!!
25.09.2006 13:46:00 | janewe