Anotace: hehe.... na hodině Literatury jsme dostaly za úkol využít v krátké básničce tyto slova: Svět, Květ, Kůň, Pes a Šnek a takhle to dopadlo...
Holt ten šnek se špatně udává do básničky, teda do srandovní by se zapojil lépe...ale jinak se mi tahle líbila.
27.09.2006 22:42:00 | Jahudkka