Anotace: Je to o pravdě, náhodě, která se může přihodit jakémukoliv autorovi.
Prosím, pište mi komentáře, ať je nad čím přemejšlet a nenudit se. Můžem se přitom různě, vážené fórum, pobavit,...
07.10.2006 14:22:00 | jehlaspichlas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?