Jo Absťáky jsou krutý
Anotace: no jo,zase to nevyšlo..a to už sem byla daleko:-(
Zamykám se v pokoji vlastní vinnou,
chci vyměnit zlozvyk za neřest jinou.
Myšlenky plujou jak rozbouřené vlny,
na těle začínám mít prapodivné skrvny.
Začínám naříkat,litovat a zpytovat,
kam jen mohla jsem záchranný klíč schovat?
Nemůžu dýchat a buším do dveří,
škubu polštáře,všude leží peří.
Stále věrná jsem své vůli,
však dýchání je už v půli.
Začínám se dusit zlostí,
vždyť jsem člověk z masa,kostí.
Přesto dveře roztřískám
a cigárko si stejně dám.
Komentáře (0)