Podzimní a ostatní...
Anotace: Pár miniatur :o)))
Podzimní
Z nástěnky mi report
spad
Co se děje?
Listopad!
Houbová deprese
Všude chleba o dvou
kůrkách, stěžuje si
muchomůrka.
Poddubáků plný hrnec,
mě ohlodá starý
srnec.
Kvasnicová
Po polévce z droždí
nesním ani svačinu.
Ňák z ní vždycky
nakynu.
Vanishová
Dneska máme k obědu
rajskou a k ní
papriku.
To zas budou nastopro
pěkné fleky
na triku.
Dlouhokrká
Žirafa se tak moc
smála
Až si krk
zauzlovala
Komentáře (7)
Komentujících (6)