VĚŘ, NEVĚŘ!
Anotace: Krapet nábožensky výsměšný text.
VĚŘ, NEVĚŘ!
Ty nejsi Ježíš,
koukej, kolik měříš,
dva metry padesát, to už je síla.
Ty jsi totiž kacíř,
do plamen patříš,
v duchu říkáš si o pomoc, aby tady byla.
Ty nejsi kacíř,
k Bohu se vracíš.
Na cestě domů na tebe čeká sličná víla.
"Ne, nech mě", jí pravíš,
dost divně se tváříš.
Že by tvoje orientace jiná byla?
Komentáře (2)
Komentujících (2)