Úsměf plosím :)
Letí úsměv po netu,
možná tebe najde tu,
už se hlásí k příletu,
přistává ti na retu.
Rozesměje, rozzáří,
kreslí vrásky na tváří,
že už bylo dosti smutku,
že je lepší smát se... vskutku!
Pohladí a posílí,
až z něj budeš opilý
a až skončíš tudle bžundu,
dej si na mě další rundu.
Když se budeš smíchy válet,
za bachor se popadat,
z kapek smíchu bude nálet,
na svět, kterej máš tak rád :)
Přečteno 2609x
Tipy 2
Poslední tipující: Do Ga
Komentáře (2)
Komentujících (2)