JardoCh, ty jsi zlatíčko.:o) Pamflety si šetřím na arogantní sebevedomé hajzlíky. :o)
13.10.2006 10:09:00 | Aglája
Tak ne abys o mně taky napsala báseň! Máš jistě sqělé děti, jsi sqělá máma. Ale asi to dá někdy fušku tvářit se před nimi, že jsi rozumnější... Tak jsem si ten svůj rektální alpinismus zase pokazil. Víš co? Klidně si na mě napiš nějaký pamflet, ať se ti uleví.
13.10.2006 09:38:00 | JardaCH
Na takovýmhle mítingu jsem ještě nikdy nebyl. Je to ale koukám inspirativní, to se tam možná někdy mrknu. Nebo ne.
13.10.2006 09:30:00 | smudlinek
"hajzy?" chybička se vloudila a L vyloudila :-)
Ty zase řádíš, viď? :-D
Nojo, víš, kam jít pro adrenalin :-)
13.10.2006 09:07:00 | Levandule
Že jsem kůň ne, ale jinak už leccos...Naposled.. jak může někdo něco tak plytkého psát a chudáci mý děti...Tak jsem o něm napsala báseň a ulevilo se mi :o)
13.10.2006 08:46:00 | Aglája