Jointová a Internetová
Anotace: Dvě miniaturky ze včerejška...:o)
Jointová
Potkal jsem
po ránu
zhulenou
Marjánu
(nebo marjánu?)
Internetová
Našla jsem si
on - line
super fleka
v kravíně
Co mě přejel
kombajn,
jsem totálně
off- lajn
Komentáře (11)
Komentujících (10)