Módní časopisy
Anotace: ...jak být in...
Půjčila mi sousedka
časopisy Elle,
no a já vím od teďka,
jak vypadat skvěle.
Jak se líčit, jak se tvářit,
jak se zbavit sokyně,
jak nejlépe hospodařit,
vyznám se i ve víně.
Bez francouzské manikůry
nesmím mezi lidi,
ještě parfém od Diora
ke štěstí mi chybí.
Svetr Dolce Gabana
nejlíp barvy lila,
ouha-v peněžence koruna
na jídlo mi zbyla.
Vrátila jsem sousedce
časopisy Elle,
příště radši poslechnu
rady od přítele.
Přečteno 1166x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Squat_the_world
Komentáře (0)