Anotace: Pro j@newe - ona ví proč. (pro vás ostatní taky, nemusíte vědět proč:-)
povedlo se Ti to! to mi vydrží nejmíň! do rána =D … škoda, že neumím oplatit stejnou (snad … jindy … ?)
17.10.2006 19:33:00 | janewe
... super Šmudlo,
.... také občas šiju ... v tomhle salónu ..
... ale radši to nepřeháním,
protože to pak kosim holky, ... jak malárie domorodce u řeky Zambezi ... :-))
17.10.2006 19:09:00 | HarryHH
Nesmysl Jardo, zapomeň na sebehodnocení, je klamný. Už ti nějaká řekla, že vypadáš jako debil? Neřekla, tak vidíš, jsi úžasný.
17.10.2006 16:10:00 | smudlinek
Právě jsi jeden úsměv daroval
tím, jak sis nóbl vizáž kupoval...
jen pozor, ať ji nosíš s grácií!!
(když ji přesně na míru ušili ;o))
17.10.2006 14:56:00 | Cecilka
Je to smyšlenka, ale jinak je vždy problém v oblečení, to je jasný :-)
17.10.2006 14:55:00 | smudlinek