Veverka
Anotace: Jak řeší deprese veverky? Právě takhle
Popíjí veverka na podzimní spleany
odvar z muchomůrky a jeřabiny.
Vevečák ji po letech opustil
a tím celý její stav mysli
způsobil.
Smutná je,
ale nakonec řekne si "ať"!
Spravedlnost dostihne tě
a ty veverčáku za to plať!
Mile už na svět se usmívá,
tak ať ti to holka vydrží,
alespoň až do střízliva.
Přečteno 734x
Tipy 1
Poslední tipující: Overkill
Komentáře (3)
Komentujících (3)