Cyklista
Cyklista si nechal
vyholit lebku
až na kost
a celou si ji pomazal
lyžařským voskem.
Teď se mu děti smějí.
Házejí po něm kamínky
i výrostci se baví -
Hele, vole
blázen!
A on je šťastný,
protože je takový,
jaký chtěl vždycky být.
Takový pěkně
aerodynamický.
Komentáře (2)
Komentujících (2)