Kdybyste se chtěli na něco zeptat, slyšet můj názor na váš názor nebo něco podobného, klidně mi zanechte na komentářích svůj email, nebo můžete napsat přímo mě na STARGATESG1team@seznam.cz. Určitě vám ráda odpovím.
18.12.2006 20:34:00 | Syddney
Samozřejmě vím, že se skloňuje s úspěchy, ale čeština je dost různotvará, a tak mi určitě promine tento zmutovaný výraz, vzniklý z nespisovného tvaru s úspěchama, hlavně když se to bude hezky rýmovat a oslavenkyni to koneckonců bylo celkem jedno.
18.12.2006 20:18:00 | Syddney