Múzoidní
Anotace: ...někdy nesedne a nesedne...:O)
Dlouho čekám, pořád prchá,
nechce se jí,
prý má práce.
Už se lekám, nejde, mrcha!
Jak si říká?
Inspirace!
(Až si mě osedlá,
naskočí do sedla,
nebudu usedlá…
…á…
teď si odsedla!
Tak nic...příště…)
Komentáře (11)
Komentujících (9)