Bijologyje I
Anotace: sem byl asik v minulim životě dochtor :))
Sbírka:
Rýmovačky
Slinifka
Slinifka břišní
hrozně sliní.. čuně jedno!
eště se tím pyšní..
Ta játra
Produkujem produkujem
alkoholu neholdujem
na enzymy to jsme hrdé
utečem než budem tvrdé
Slepé střevo
Po labužnickém stravomixu
přišla bolest apendixu
ať je to ten nebo ten
slepé střevo
pudeš
ven!
Konečník
Lidi, ty se pěkně uměj
do sytosti nefutrovat
potom přijde řada na mě
konečnáááááá a vystupovat…
Přečteno 858x
Tipy 2
Poslední tipující: jehlaspichlas
Komentáře (2)
Komentujících (1)