labužník
Anotace: taky si určitě občas dáte :-))))
Pozoruji s velkou chutí
když se bůček krásně vrtí,
na talířku s hořčicí,
z dálky krásně vonící.
Začnou se mi sbíhat sliny,
napapat se nejsem líný,
chuť mou neudrží nic,
sním ho kilo,ba i víc.
To vážení chybu nemá,
když je pusa umaštěná,
moje bříško nemá hlad,
a jde plné hezky spát.
Komentáře (3)
Komentujících (2)