Nezmar Nezval
Anotace: Dělat si z někoho srandu je vážně sranda.
NEZMAR NEZVAL
Říkaj prý o mně, že jsem druhej Nezval,
toho týpka jsem v životě nikdá neznal
a nikam ho na drink k sobě nezval.
Ten Nezval je pro mě divnej nezmar
a z literatury nic o něm tuplem neznám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)