ZVÍŘETNÍK
Anotace: aneb Jak se zbavit závislosti...;)))
Je to ale k nevíře!!
Co je TODLE za zvíře...??
Projdeme si pěkně zkrátka,
co dnes vidím za zvířátka:
Nevím, asi chápu stěží-
(v zoologii nebloudím)
-naproti mi chodbou běží
kočka s hrbem velbloudím!
Otřesený z toho rána
chci se začít rekreovat.
Přiletí si modrá vrána,
čenichem mě začne klovat...
Nechci šťourat, v ničem vrtat,
ve všem hledat jinotaj,
ale žába s hubou chrta??
To je trochu silnej čaj!
Procházky prý bystří mozky.
Potkám srnu v negližé,
necourá se rosou bosky-
na kopejtkách PRESTIGE.
Na chalupě rovnou za pec
vklouzla, jen mě viděla
obrovská myš - chobotnatec.
Už jsem zcvoknul docela.
Pak mi ještě usnout nedá
z dneška jedna zvláštní věc-
na krmítku u souseda
křídla čechral jezevec...
To snad ani neni pravý !!
Říkám si, když na předkožce
srdečně mě při tom zdraví
blecha s hlavou nosorožce.
Smutně koukám, vrtím hlavou:
nevím, zda spím, nebo bdím.
Asi jsem to přehnal s trávou,
od zítřka už nehulím !!:o)))
Přečteno 2334x
Tipy 14
Poslední tipující: Kyška, Špáďa, šuměnka, Susanna, zabiják, kja-jin-ka, mangie, Šťoura, zzlatý, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)