Anotace: Včera jsem se byla po dlouhé době ostříhat a kadeřnice nevěděla, kdy přestat. A pořád ubírala a pořád ubírala...:o)))
Jasně KM! Školák Kája Mařík. Moje nejoblíbenější četba. (To je zase replika z naší divadelní hry Kterak Kája Mařík do světa odešel, v něm dlouhá léta pobýval, běh tohoto světa poznával a měnil, a kterak nakonec unaven cizími kraji do vlasti se navrátil a o zaslouženou penzi požádal aneb Cesta kolem světa za 80 let aneb 5.)
08.11.2006 10:36:00 | JardaCH
OK. Tuto hlášku z Cimrmana si nevybavuju. Jinak jsem původně uvažovala o Variacích na Kainarovsko-Mišíkovské téma, ale to je moc dlouhé. Takže možná Variace na K-M téma :o)
08.11.2006 08:58:00 | Aglája
TO měla bejt sranda...To je cimramovské: tým a) pod vedením...a tým b) pod vedením a on mu tam říká Oprav to!
Sorry for inconvenience
08.11.2006 08:55:00 | JirkaS
To je tedy Variace na kainarovské téma..Oprav to :)
Na to já jsem háklivej...Ale je to delpr
08.11.2006 08:44:00 | JirkaS