Zlá rodina
Takovou zlou rodinu já mám,
vyhnali mě do Plusu, kvůli jahodám.
Odmlouvat vím, nemá cenu
tak se na autobus ženu.
Hromadná doprava je liknavá
čekat na autobus v téhle zimě,
je věc zlá.
V Plusu plno lidí,nakupují jako diví,
já, však své poslání mám,
jsem tu kvůli jahodám.
Šlehačku, tvaroh, kvasnice, jahody,
vracím se domů plná pohody.
Udělám těsto a už mi ruce po jahodách voní
blaho se po duši rozlévá.
Jahodové knedlíky jsem pro
své strávníky s láskou a péčí
udělala já.
Ještě, že já tvor chudičký,
nemusela za dvanácti měsíčky.
Komentáře (0)