Velmi pozoruhodná činnost, Mourku, netušila jsem, jinak prosím zaslat na dobírku!
03.06.2007 02:45:00 | Liv
...jooooo a jaký to byl vlastně pocit-po dvou letech opět pod hladinou?a co novýho v O.N.Vsi?A jaktože to tam vlastně neznám???:o))
A krásný večer i Tobě!
25.09.2006 19:12:00 | Navire
Jakpakto, že mi tahle unikla?Je momentálně opět aktuální,zítra jedu sbírat další švestečky,už máme první 2barely z toho nejrannějšího stromu,letost to půjde-vypadá to velmi nadějně:o)
Tyyyyyy a co máš vlastně proti pouštění draků?;o)Neříkám, že druhá varianta není lepší využití dlouhých podzimních večerů, ale takový vydařený pouštění draků....no to taky není k zhození. Nevím jak Ty, ale já pouštím po tom provázku nahoru i pergamen s tajným přáním..někdy se vyplní,víš:o)
A moře Tě pozdravuje,abys věděl, říkala to ta pruhovaná rybka plující kolem Elbských útesů,faktjo!
25.09.2006 19:10:00 | Navire