Óda na test z biologie
Anotace: Po zhruba půlročním bloku jsem při šprtání biologie chytla slinu.
Chrupavky a kosti ... lítají kolem,
kdypak jim už budu ... moci říci sbohem?
Krátké kosti, ploché, dlouhé,
kam zařadit lopatku?
A co vzruchy, mízu, moky,
už mám z toho škytavku.
Hrudník se mi prudce zvedá,
zda-li srdce ochrání?
Naříkám si: "Běda, běda!"
a co zkusit skákání?
Neurony nepracují,
popadla mě frustrace.
Tak snad z toho vypádluji,
bez mozkové mutace.
Flexe, dentrity, rotace,
jestli se to naučím,
tak zasloužím ovace!
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: lecrecia
Komentáře (2)
Komentujících (2)