Taneční
Tak zase černé sako,
Ulízané pako,
V kapsičce div ne růži,
Žít jak v jiné kůži,
…
Pod krkem kravata,
Černým kvádrem zaváta,
A nesmělý krok,
Tak to bude rok,
…
Přes klouzavé parkety,
Dobruslil jsem k ruce Markéty,
A požádal ji o tanec,
Jako správný mládenec,
…
Z beden začla hráti hudba,
Má ladná chůze rázem ztuhla,
Nebyl jsem schopen pohybu,
Tak hodil jsem se do lihu,
…
V zašlé slávě místního baru,
Dosáhl jsem bodu varu,
Po zázračné tequille,
Vrátil jsem se opilé,
…
Mé nohy začli tančit sami,
V rytmu rychlé latinské samby,
Žádná dívka nezůstala volná,
Kam se hrabe John Travolta,
…
Docházela taneční droga,
A já zpocen jako doga,
Doběhl jsem do baru,
Na tureckou kávu,
…
Do té trochu bechera,
Celebrita večera,
Po zábavě ještě na skok,
Do hospody pro zlatý mok,
…
Doma mě pak neznali,
Když zazněly cimbály,
Na zdi vidíc siluetu,
Jak vyšvihla piruetu!
Komentáře (1)
Komentujících (1)