Prorokující straka
Přiletěla straka
a zobákem do okna začala klovat.
Hodila na parapet zlatý prsten,
prý že se budu vdávat.
Otevřela jsem okno a srazila ji k zemi.
Začala jsem křičet – Pomóc! Pomozte mi!
Chce si mě vzít nějaký krůtí brko.
Táhni! Táhni ty mrcho!
Nestačila pobrat svoji loupež,
takže jestli dojdu ke zlatníkovi já nebo ona, to je totéž. :-)
Komentáře (2)
Komentujících (2)