Píšu, co mě napadne
Anotace: - verše ladné, neladné
Řekli mi, že jsem kráva
- nu, však aspoň jsem zdráva
a nemám strach z kritiky,
(marně znějí výkřiky)
za reakce ráda jsem,
vděčnost nosím za pasem.
Píšu, co mě napadne
- verše ladné, neladné,
a možná že jsem kráva
však tělesně jsem zdráva
psát pořád dál se učím
- nu a občas zabučím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)