Chémia vo štvrtok poslednú hodinu
Anotace: Krátke, stručné, trochu vtipné. Ak tomu nebudete rozumieť, tak pardon.
Výpary v učebni
blbnú naše hlavy
pokazený zvonček
nás fetu zbaví.
Polka triedy chrápe,
polka zíva
takto to už na
chémii občas býva.
Komentáře (1)
Komentujících (1)