Bon Jovi a škola
Anotace: Strašně stará záležitost, psala jsem to před asi pěti rokama
Před tabulí dead or alive,
Teď umět bych češtinu chtěla
Jasně, vím, It´s my life
Ale já se asi učit měla
Livin´ on a prayer - no jo, možná,
Že jsem se neučila, učitelka pozná
Mumlám slova snad i k Alláhovi
Ale nelze mě omluvit žádnými slovy
Dnes stojím tiše bez hlesu
Tohle dlouho nesnesu
Jo, I´ll sleep when I´m dead
Uspává mě ale i rozbor vět
Ale jak se mám vyznat ve větě,
Když začínám žhnout
Když žiju v jiném světě,
Když žiju on the Tokyo road
Bad medicine je můj jediný lék
Bad medicine, tak typická pro můj věk,
V hlavě - páni - Lay your hands on me
Spolu s káráním třídní mi tam zní
Jsem však In and out of love,
řeknu vám, to je podivný stav,
připadám si jako nažhavený drát,
jediné, co chci, je na kytaru hrát
V hlavě texty Bon Jovi mi straší
Že čestinu neumím, ve vzduchu se vznáší
Naše třídní She doesn´t know me,
Každou mou chybu nevěřícně loví
Špatná známka, překousnu to hravě,
Bon Jovi však stále mám v hlavě
Tak a oni dál si klidně hrají
A já, já jsem pro dnešek v háji.
Komentáře (6)
Komentujících (5)