Prasoidní
Anotace: Taková vepřovina...:o)))
Dva růžoví
vepři
hádali se o pomeje
strkali se na koleje
vlak jim jede
ve tři
Už týden jsou
ve při
pobili se o prasnici
zlomili si okostnici
řekli mi to
setři
Pěkný průšvih
větří
ve chlívě teď válka zuří
domlácení jako tuři
poldové to
šetří
(Jsou to pěkní metři!)
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Bubble - miluje - slunečnice
Komentáře (8)
Komentujících (8)